IĞDIR / MERKEZ - 70. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

OKULUZ 70. YIL CUMHURİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2. DÖNEM SINAV TARİHLERİ SINIF BAZINDA AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR.

Mrt

RAMAZAN AYI BOYUNCA OKUL DERS SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİLMİŞTİR. ÖĞLEN ARASI 20 DAKİKA OLARAK BELİRLENMİŞ VE OKUL BİTİŞ SAATİ 15.30 A ÇEKİLMİŞTİR. OKUL İDARESİ.

Mrt

05.02.2024 TARİHLİ ÖĞRETMEN NÖBET ÇİZELGESİNE AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Mrt

ÖĞRETMENLERİMİZE AİT HAFTALIK DERS PROGRAMI AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR. İNDİREBİLİRSİNİZ.

Mrt

SINIFLARIMIZA  AİT HAFTALIK DERS PROGRAMI AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR. İNDİREBİLİRSİNİZ.

Ara

Okulumuz veli toplantısı 09.12.2023   ( Cumartesi) günü saat 10:00 da yapılacaktır.Tüm velilerin katılması önemle rica olunur.

Ekm

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 28.10.2023 Cumartesi günü saat 10:00 da Okulumuzda gerçekleştirilecektir. Tüm okul öğrenci velileri ve öğretmenlerimizin katılımını önemle rica ederiz.

Eyl

Okulumuz veli görüşme saatleri aşağıda bir plan dahilinde çıkarılmıştır, acil bir durum olmadığı sürece lütfen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi meşgul etmeyiniz.

Eyl

1.Dönem 1.Sınavlar: Ekim ayı son haftası- Kasım ayı ilk haftası